Info

Wij berekenen voor de Zippo aanstekers geen verzendkosten voor  normale postbezorging, u kunt er voor kiezen om uw artikelen aangetekend te laten versturen, u betaald dan alleen de extra kosten, die bedragen € 7,-- voor iedere bestelling. Voor orders  lager dan € 20,-- betaald u € 2,50 verzendkosten

Uiteraard kunt u binnen 8 dagen uw bestelling omruilen, de verzendkosten komen dan wel voor uw eigen rekening.

Ook het  graveren van Zippo aanstekers is een gratis service, u kunt bij uw bestelling opgeven welke tekst u wenst, deze kan echter niet groter als 10 tekens bedragen. Deze kunnen niet geretourneerd of geruild worden. U kunt de tekst opgeven op de pagina zelf, is deze mogelijkheid niet geactiveerd dan kunt u dit opgeven op het orderformulier aan het einde van uw bestelling.

 

 

Betalen 

Betalingsmogelijkheden 

U kunt uw bestellingen bij GooiseWinkel.nl op verschillende manieren betalen. Wij maken onderscheid tussen directe en indirecte betalingsmogelijkheden. Het voordeel van een directe betaling is dat uw bestelling direct wordt doorgevoerd. Bij een indirecte betaling wordt deze uitgevoerd na ontvangst van uw aankoopbedrag.

U kunt op de volgende manieren betalen:

  • Direct betaling via Ideal,
  • Indirecte betaling via Overboeking 

  

Retourbetaling per betalingsmogelijkheid

Retourbetalingen vinden altijd plaats binnen 30 dagen na annulering. 

 Uitleg iDeal 

Heeft u toegang tot internetbankieren  Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDeal, de makkelijkste manier van betalen op internet. Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren. iDeal is bij GooiseWinkel.nl  volledig gratis.

Voordelen van iDeal

iDeal is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren. iDeal wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken. Toegang tot internetbankieren van één van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDeal. Controle en overzicht op de betaling.

Hoe werkt iDeal? 

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wilt betalen. Klik op de iDeal-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de Gooisewinkel.nl wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. iDeal is een onafhankelijke betalingspartner die op een veilige wijze de transactie tussen u en GooiseWinkel.nl plaats laat vinden. Wanneer u uw bestelling afrondt zal u betalen via de officiële iDeal scherm. Dit betekent dus een veilige verbinding en een veilige transactie. Het verschuldigde bedrag zal van uw rekening naar GooiseWinkel.nl, W. Jansen  overgemaakt worden.

 

Hoe werkt een overboeking (per bank/giro)? Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail , waarin ook uw ordernummer en het rekeningnummer vermeld worden. Aan de hand van deze bevestigings e-mail kunt u uw betaling doen.